Information från Styrelsen 2021 02 08

Hej grannar!

 

Här kommer information från föreningen.

Reparationer/underhåll
Som vi tidigare har meddelat pausar vi en del reparationer/åtgärder på grund av coronaläget. Detta gäller bland annat justering av dörrar och karmar eftersom detta jobb innebär besök inne i lägenheterna.

Tid för föreningsstämman och utedag 24/4
Även i år blir årsstämman utomhus på grund av pandemin, och vi kombinerar mötet med vårens utedag. Boka in lördagen 24 april. Kom ihåg att motioner ska vara inne sista februari för att tas upp i årsstämman. Vi skickar en formell inbjudan längre fram. Håll tummarna för fint väder!

 

Dörren till soprummet krånglar
Som du säkert har märkt är dörren till soprummet svår att stänga. Gångjärnen är trasiga och vi planerar att köpa in en ny dörr att sätta in på kommande utedag. Till dess går dörren att stänga om du lyfter upp den.

 

Yta vid förråd
Vad vill vi göra med ytan bakom förråden? Tyck till och kom gärna med förslag, inom rimlig kostnad. Vi har i styrelsen funderingar på ett halvtak för cyklar, odlingslådor eller liknande. Vi tar upp frågan på utedag/årsstämma.

Få sms vid strömavbrott

Tips om att du kan få sms-utskick från Ellevio vid strömavbrott som rör vårt område. Skicka ett sms till 71400, ange uppgifterna nedan.
Start 4445945 735999102110368042